Images tagged "wuppie"

No responses op “Images tagged "wuppie"”

 • diny lammers schreef:

  de bergenia bloemen zijn bevroren.. een trieste aanblik.

  kan ik die nu beter wegknippen ? zou er (dan) nog een nieuwe bloei kunnen komen>?

  dank voor uw reactie en advies.

 • Tom Hoekstra schreef:

  Bedankt voor het artikel, erg handig nu ik ook in het proces zit om een huisje te kopen in Duitsland, er komt inderdaad veel op je af. Gefeliciteerd met jullie stuk grond en dat jullie hebben getekend bij de notaris!

 • Riet Schoonderwoerd. schreef:

  Er valt nu even niet veel om een leuke reactie op te geven omdat we nu eenmaal in de Corona-tijd leven. Heel jammer we waren graag weer eens op bezoek gekomen.!

 • Marie schreef:

  Bedankt voor het delen van deze informatie over het Duitse koopproces van eigendommen en vastgoed. Wij zouden graag een woning met een stuk grond willen kopen in Duitsland en zijn onze mogelijkheden aan het uitzoeken. Wellicht brengen we binnenkort ook even een bezoekje aan de notaris.

 • Riet. schreef:

  Jammer van heel wat planten, het is zo’n triest gezicht als ze zo de kop laten hangen. Nu maar hopen dat er toch wat sterkere exemplaren weer wat bijkomen na deze koude-aanval. Misschien is het om deze tijd al wat minder triest om te zien en er zijn vast al andere planten die al helemaal mooi staan te zijn!
  Hier is het een beetje nevelig weer zonder zon, maar het wordt vast weer snel mooi weer en veel daarvan wensen we jullie toe Liefs en groet, Piet en Riet.

 • Pa schreef:

  13 mei 2019

  Goed werk Wilbert en Rudy, in de kas lijkt het ok. Hopelijk wordt het een mooi planten en bomen jaar. Vele groeten voor iedereen. Riet en Piet.

 • N. Witte schreef:

  Maar goed dat ik deze reacties op Dave Storms kassen bedrijf heb kunnen lezen. Na een lovend artikel over hem besloot ik een kas bij hem te bestellen. Gebeld, mobiel en vast, antwoord apparaten, ingesproken, geen reactie. Nogmaals gedaan, helaas. Email met wensen geschreven, geen antwoord. Ik begrijp nu dat dit standaard is. Ik ga wel naar iemand anders!!

 • Riet Schoonderwoerd-van Erk. schreef:

  Ha Wilbert en Ruud!! Snel gefikst deze impressie van 2018!! Al was het het een heel extreem jaar wat het weer betreft, de beelden laten toch nog een fraaie tuin zien en het is niet erg als er wat onbedoeld niet zo werd als jullie verwachtten, maar dan nog is het rondje tuin fijn om te zien. Zelfs de gasten hebben nog kunnen genieten op de Open tuinen dagen, en er zijn nog net genoeg plaatjes die tonen dat er veel animo voor het geheel was!! Fijn hoor en weer een leuke ervaring rijker en misschien wel voor herhaling vatbaar! Wie weet zijn wij ook nog eens in staat om dat mee te beleven. We gaan er gewoon van uit!! Hoop doet leven, zowel voor de tuin als voor ons. Liefs van Piet en Riet.

 • Riet Schoonderwoerd. schreef:

  Ha, vers van de pers dus!! Een plezier om al die foto’s voorbij te zien komen.
  Het is ook weer duidelijk dat de herfst vaak het meest kleurrijke seizoen is als
  je door de tuin rondkijkt.. Elk jaargetijde heeft z’n bekoring, dus altijd leuk om een “rondje tuin” te maken.
  Dankjewel dat we weer mogen mee genieten van al het moois.
  Nu maar weer zien wat najaar en winter ons gaan brengen…

  Veel plezier van jullie mooie tuin en we genieten graag mee!! Piet en Riet.

 • Riet Schoonderwoerd. schreef:

  Hoi Wilbert en Rudy, leuk weer op de hoogte van de toestand in jullie tuin te zijn en de bijbehorende foto’s geven weer een mooi beeld.
  Het is voor ons best wel speciaal omdat we het vrij geregeld allemaal met eigen ogen kunnen aanschouwen.
  Daardoor zien we zowel vorderingen in groei en veranderingen zo hier en daar.
  Bedankt dat we zo deelgenoot van jullie inzet bij alles kunnen en mogen zijn.Verder weer heel veel succes met alles en vooral veel plezier ermee! Piet en Riet!

 • Saskia Zwinkels schreef:

  Al heel veel gedaan zeg! Er is hard gewerkt. En er komt al zichtbaar veel tot leven, ook in de Eifel is het voorjaar begonnen.

 • Wat ziet het er altijd gaaf uit met die sneeuw! Gelukkig is inmiddels de zon weer gaan schijnen en kunnen we weer genieten van onze tuinen :).

 • buxusstek schreef:

  Ziet er goed uit! Ik ben ook alweer bezig met mijn tuintje.
  Groet, Henk

 • Riet Schoonderwoerd- van Erk. schreef:

  Nu pas, na enige bezoeken aan Hollerath, weet ik wat gevraagd wordt in deze rubriek.
  Wel, ik kan er kort over zijn,het is mij alle keren opgevallen hoe welkom we waren en hoe we ons thuis konden voelen in het huiselijk verkeer van Rudy en Wilbert.
  Ook hebben we meegemaakt wat een berg werk er geregeld verzet moet worden om de tuin zo mooi en interessant te houden .
  Het is dan ook een genot om er rond te kijken. Ook de omgeving is schitterend, zowel om te wandelen als om met de auto tripjes te maken.

  Jongens, nogmaals (alvast) bedankt want ik kom vast nog eens vaker bij jullie.

  Riet.

 • lilly schreef:

  Een super paradijs, Rox en ik hebben genoten. Het wordt elk jaar mooier.

 • joost schreef:

  Hallo Rudy en Wilbert,

  Wat een leuk plant verslag. Ik hoop dat alle planten goed aanslaan. En dat de Viburnum heerlijk mag geuren, Van de zomer kom ik jullie tuinpaleis eindelijk bewonderen.

  Lieve groet Joost


Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/