Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Het bijzondere jaar 2018

9 december 2018

Het jaar 2018 was weerkundig een zeer bijzonder jaar. Warm, droog, zonnig en lang! Iets waar Wilbert en Rudy beiden zoals gewoonlijk zeer verschillend op reageerden. Rudy zag de hele tuin al verdorren, terwijl Wilbert vasthield aan zijn steevaste geloof in de kracht van de natuur. Feit is helaas wel dat een aantal planten er behoorlijk slecht uitzagen door de droogte en dat het vallen van de bladeren reeds in augustus inzette.Het komende jaar zal leren welke planten bestand zijn tegen de extreme droogte en welke niet.

Twee open tuinendagen zijn er geweest, beiden een groot succes! De tweede keer kwam er zelfs een bus met 50 mensen uit België. Daarvan zijn vele foto’s geschoten. Helaas heeft de camera het begeven,waardoor alle foto’s blurry zijn geworden. Toch een paar foto’s toegevoegd, als impressie van de open tuinendagen.

Hieronder een impressie van het jaar 2018:.

Eén reactie op “Het bijzondere jaar 2018”

  • Riet Schoonderwoerd-van Erk. schreef:

    Ha Wilbert en Ruud!! Snel gefikst deze impressie van 2018!! Al was het het een heel extreem jaar wat het weer betreft, de beelden laten toch nog een fraaie tuin zien en het is niet erg als er wat onbedoeld niet zo werd als jullie verwachtten, maar dan nog is het rondje tuin fijn om te zien. Zelfs de gasten hebben nog kunnen genieten op de Open tuinen dagen, en er zijn nog net genoeg plaatjes die tonen dat er veel animo voor het geheel was!! Fijn hoor en weer een leuke ervaring rijker en misschien wel voor herhaling vatbaar! Wie weet zijn wij ook nog eens in staat om dat mee te beleven. We gaan er gewoon van uit!! Hoop doet leven, zowel voor de tuin als voor ons. Liefs van Piet en Riet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/