Terug naar overzicht Terug naar overzicht

Sneeuw in mei!

5 mei 2019

In het nieuwe klimaat zou je het niet meer verwachten, maar een late koude-inval kan nog steeds. Na twee eerdere koude periodes vrij laat in het voorjaar, nu een met sneeuw. En niet zo’n beetje ook. Omdat de bomen, struiken en planten al behoorlijk in het blad zitten heeft dat nare gevolgen. Hieronder een impressie van de tuin op 5 mei.

3 Responses op “Sneeuw in mei!”

 • Riet Schoonderwoerd. schreef:

  Er valt nu even niet veel om een leuke reactie op te geven omdat we nu eenmaal in de Corona-tijd leven. Heel jammer we waren graag weer eens op bezoek gekomen.!

 • Riet. schreef:

  Jammer van heel wat planten, het is zo’n triest gezicht als ze zo de kop laten hangen. Nu maar hopen dat er toch wat sterkere exemplaren weer wat bijkomen na deze koude-aanval. Misschien is het om deze tijd al wat minder triest om te zien en er zijn vast al andere planten die al helemaal mooi staan te zijn!
  Hier is het een beetje nevelig weer zonder zon, maar het wordt vast weer snel mooi weer en veel daarvan wensen we jullie toe Liefs en groet, Piet en Riet.

 • Pa schreef:

  13 mei 2019

  Goed werk Wilbert en Rudy, in de kas lijkt het ok. Hopelijk wordt het een mooi planten en bomen jaar. Vele groeten voor iedereen. Riet en Piet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by http://wordpress.org/ and http://www.hqpremiumthemes.com/